Wash the potatoes and boil in their skins until tender, about 20 minutes. Then cool and cut into cubes. Boil the pork in salted water for about 20 minutes or bake in foil in the oven. Peel the onion and chop it. Prepare small portioned salad bowls. Wash the dill and divide it into small branches.
Картофель вымойте и отварите в мундире до готовности около 20 минут. Затем остудите и нарежьте кубиком. Свинину отварите в подсоленной воде около 20 минут или запеките в фольге в духовке. Лук очистите от шелухи и измельчите. Подготовьте небольшие порционные салатники. Зелень укропа промойте и разделите на небольшие веточки.
Grind the food. Cut the pork and cucumbers into medium cubes.
Измельчите продукты. Свинину и огурцы нарежьте средним кубиком.
Pickle the onion. Place chopped onion in a deep bowl, add sugar, pour in vinegar, add 2-3 tbsp. l. water, stir, let stand for 10-15 minutes. Then drain in a colander to drain all the liquid.
Замаринуйте лук. В глубокую миску выложите измельченный лук, добавьте сахар, влейте уксус, добавьте 2-3 ст. л. воды, перемешайте, дайте постоять 10-15 минут. Затем откиньте на дуршлаг, чтобы стекла вся жидкость.
Combine products. Place pork, cucumbers, potatoes in a deep bowl, add pickled onions, season with salt and pepper, add mayonnaise and stir.
Соедините продукты. В глубокую миску выложите свинину, огурцы, картофель, добавьте маринованный лук, приправьте солью и перцем, добавьте майонез и перемешайте.
Place the mixed and dressed salad in small portioned salad bowls, garnish the salad with dill sprigs.
Выложите смешанный и заправленный салат в небольшие порционные салатники, украсьте салат веточками укропа.