Cut off the required amount of bread. Wash the cherry tomatoes and fillets and dry them with a paper towel. Chicken fillet into large pieces, place in a deep bowl, add vegetable oil and soy sauce, leave to marinate.
Отрежьте необходимое количество хлеба. Черри и филе помойте и просушите бумажным полотенцем. Куриное филе на крупные кусочки, выложите в глубокую миску, добавьте растительное масло и соевый соус, оставьте мариноваться.
Heat a dry frying pan and toast the baguette slices for 2 minutes on each side.
Разогрейте сухую сковороду и подсушите на ней ломтики багета по 2 минуты с каждой стороны.
Remove the baguette pieces from the pan and place the chicken on it. Fry the fillet over medium heat for 5-7 minutes.
Достаньте кусочки багета из сковороды и выложите на нее курицу. Обажрьте филе на среднем огне 5-7 минут.
Meanwhile, prepare the sauce: In a small bowl, combine mustard and mayonnaise.
Тем временем приготовьте соус: в небольшой миске смешайте горчицу и майонез.
Grease the baguette with the resulting sauce.
Получившимся соусом смажьте багет.
Place arugula on sauce.
Выложите на соус руколу.
Place fried chicken pieces on top of the arugula.
Сверху на руколу выложите обжаренные кусочки курицы.
Insert toothpicks or skewers into the bruschetta and garnish with cherry tomatoes.
В брускетты воткните зубочистки или шпажки и украсьте помидорами черри.
Place the finished bruschetta on a plate and drizzle with balsamic cream.
Готовые брускетты выложите на тарелку и сбрызните крем-бальзамиком.