Wash and dry the zucchini.
Кабачок помойте и обсушите.
Prepare the marinade. Squeeze out the garlic. Mix garlic, sugar, salt, Korean carrot seasoning. Heat the sunflower oil. Mix hot oil with seasonings, add vinegar. Leave for 10 minutes.
Приготовьте маринад. Чеснок выдавите. Смешайте чеснок, сахар, соль, приправу для моркови по-корейски. Масло подсолнечное подогрейте. Горячее масло смешайте с приправами, добавьте уксус. Оставьте на 10 минут.
Prepare the vegetables. Combine zucchini and carrots in a salad bowl.
Подготовьте овощи. Соедините кабачки и морковь в салатнике.
Marinate the vegetables. Add marinade to vegetables. Mix well. Cover with a lid or cling film. Place in the refrigerator for 30 minutes.
Замаринуйте овощи. Добавьте к овощам маринад. Хорошо перемешайте. Накройте крышкой или пищевой пленкой. Уберите в холодильник на 30 минут.
Fry the bread in a dry frying pan.
Хлеб поджарьте на сухой сковороде.