Wash the cucumbers and soak in cold water for 2 hours.
Огурцы помойте, замочите в холодной воде на 2 часа.
Prepare marinating ingredients. Place cherry leaves, herbs, and garlic evenly on the bottom of the jars. Cut the bell pepper into quarters lengthwise, remove the stem and seeds. Cut the onions into several pieces. Place cucumbers, bell peppers and onions evenly into each jar.
Подготовьте ингредиенты для маринования. На дно банок выложите равномерно листья вишни, зелень, чеснок. Болгарский перец разрежьте на четыре части вдоль, удалите плодоножку и семена. Луковицы разрежьте на несколько частей. В каждую банку равномерно разложите огурцы, болгарский перец и лук.
Sterilize the cucumbers. Bring the water to a boil. Pour water into each jar. Cover with lids. Leave for 20 minutes. Drain the water into a saucepan. Bring to a boil again, pour into jars, cover with lids, and leave for 20 minutes. Drain the water back into the pan. Bring the water to a boil for the third time.
Простерилизуйте огурцы. Воду доведите до кипения. Залейте воду в каждую банку. Прикройте крышками. Оставьте на 20 минут. Слейте воду в кастрюлю. Снова доведите до кипения, залейте в банки, прикройте крышками, оставьте на 20 минут. Снова слейте воду в кастрюлю. В третий раз доведите воду до кипения.
Pickle the cucumbers. Add 1 tbsp to each jar. sugar, salt and vinegar. Pour boiling water over it. Seal the jars with lids. Turn upside down, cover with a blanket and leave until completely cool.
Замаринуйте огурцы. В каждую банку добавьте по 1 ст.л. сахара, соли и уксуса. Залейте кипящей водой. Герметично закройте банки крышками. Переверните вверх дном, укутайте одеялом и оставьте до полного остывания.
Serve pickled cucumbers with bell peppers over baked potatoes.
Подавайте маринованные огурцы с болгарским перцем к запеченному картофелю.