Wash and peel the vegetables. Cut the tomatoes into small cubes. Cut the onion into medium pieces, chop the garlic in a press. Prepare the chili mixture by mixing all the ingredients.
Помойте и почистите овощи. Нарежьте помидоры небольшими кубиками. Нарежьте лук средними кусочками, чеснок измельчите в прессе. Приготовьте смесь для чили, смешав все ингредиенты.
Fry the minced meat. Fry the onion and garlic with oil in a frying pan for 3 minutes, add paprika and fry until the onion becomes transparent. Then add the minced meat and fry until it turns golden brown.
Обжарьте фарш. Обжарьте на сковороде лук и чеснок с маслом 3 минуты, добавьте паприку и жарьте до того момента, пока лук не станет прозрачным. Затем положите фарш и жарьте, пока он не станет румяного цвета.
Prepare the chili. Add the chili mixture to the mince and cook for another 3-5 minutes. Then add beans, tomato paste, tomatoes and stir. Pour in the broth, add salt. Stir again and let it boil. Then cook for another 30 minutes, uncovered.
Приготовьте чили. Положите в фарш смесь для чили и жарьте еще 3-5 минут. Затем добавьте фасоль, томатную пасту, помидоры и перемешайте. Налейте бульон, добавьте соль. Снова перемешайте и дайте закипеть. Затем готовьте еще 30 минут, не закрывая крышкой.
To serve chili con carne traditionally, place a bowl of Mexican nacho chips next to each plate and sprinkle with grated Parmesan cheese.
Для традиционной подачи чили кон карне рядом с каждой тарелкой поставьте блюдце с мексиканскими чипсами начос и посыпьте блюдо тертым пармезаном.