Pour water into a saucepan, add salt and bring to a boil. Wash, dry and peel the avocado, remove the pit. Cut off the required amount of bread.
В кастрюлю налейте воды, посолите и доведите до кипения. Авокадо помойте, просушите и очистите от кожуры, удалите косточку. Отрежьте необходимое количество хлеба.
Heat a dry frying pan and toast the baguette slices for 2 minutes on each side.
Разогрейте сухую сковороду и подсушите на ней ломтики багета по 2 минуты с каждой стороны.
Spread the baguette with melted cheese.
Багет смажьте плавленным сыром.
Cut the avocado into medium cubes and place on the cheese layer.
Авокадо нарежьте средним кубиком и выложите на сырный слой.
Place arugula on top of the avocado.
Сверху на авокадо выложите руколу.
Prepare poached eggs. When the water in the pan boils, reduce the heat to low. Break an egg into calm water and cook for 4 minutes. Sometimes it is recommended to make a funnel in the water. But since you need to cook several poached eggs, you can do without a funnel. Use a slotted spoon to catch the finished eggs.
Приготовьте яйца пашот. Когда вода в кастрюле закипит, убавьте огонь до минимума. В спокойную воду разбейте яйцо и варите его 4 минуты. Иногда рекомендуют делать в воде воронку. Но поскольку нужно сварить несколько пашотов, то можно обойтись без воронки. Готовые яйца выловите шумовкой.
Place the finished eggs on the arugula.
Готовые яйца выложите на руколу.
Bruschetta with cheese, avocado and poached egg is ready. Bon appetit.
Брускетты с сыром, авокадо и яйцом пашот готовы. Приятного аппетита.
Place the finished bruschetta on a plate and drizzle with balsamic cream. Slice the poached egg so that the runny yolk adds drama to the dish.
Готовые брускетты выложите на тарелку и сбрызните крем-бальзамиком. Надрежьте яйцо пашот, чтобы жидкий желток придал блюду эффектности.