Thaw the chicken, rinse it, you can remove the bones and skin from the thighs. Peel the garlic and chop in a press. Wash the parsley and cilantro, finely chop each type of greenery separately. Wash the tomatoes and cucumbers, cut the tomatoes into slices and the cucumbers into slices.
Курицу разморозьте, промойте, можно удалить из бедер кости и кожу. Чеснок почистите и измельчите в прессе. Петрушку и кинзу помойте, мелко порубите каждый вид зелени отдельно. Помойте помидоры и огурцы, нарежьте помидоры дольками, а огурцы — кружочками.
Prepare the chicken. Fry the meat in vegetable oil for 15 minutes. Add salt and pepper while frying.
Приготовьте курицу. Мясо обжарьте на растительном масле 15 минут. Во время жарки добавьте соль и перец.
Prepare the sauce. Mix cream, garlic, parsley, coriander, suneli hops.
Приготовьте соус. Смешайте сливки, чеснок, петрушку, кориандр, хмели-сунели.
Bake the chicken in the sauce. Pour the cream sauce over the meat in the baking dish. Bake in the oven at 180 degrees for 25-30 minutes.
Запеките курицу в соусе. Залейте мясо в форме для запекания сливочным соусом. Запекайте в духовке при 180 градусах 25-30 минут.
Serve chicken chkmeruli topped with chopped fresh cilantro, along with chopped vegetables and wheat tortillas.
Подавайте чкмерули из курицы, посыпав сверху нарезанной свежей кинзой, вместе с нарезанными овощами и пшеничными лепешками.