Peel the sausages from the casing and cut into slices.
Сосиски очистите от оболочки и нарежьте кружочками.
Prepare the sausages. Fry the sausages in vegetable oil until golden brown. Transfer the fried sausages to a separate bowl.
Приготовьте сосиски. Сосиски обжарьте на растительном масле до румяного цвета. Переложите обжаренные сосиски в отдельную посуду.
Prepare the roast. Fry the carrots and onions in the remaining oil until golden brown. Add garlic to carrots and onions. Transfer the roast to a separate bowl.
Приготовьте обжарку. Обжарьте на остатках масла морковь и лук до золотистого цвета. Добавьте чеснок к моркови с луком. Переложите обжарку в отдельную посуду.
Prepare the cabbage. Fry the cabbage a little in a frying pan. Add water, bay leaf, black pepper. Simmer over medium heat for 30 minutes, stirring occasionally.
Приготовьте капусту. Немного обжарьте капусту на сковороде. Добавьте воду, лавровый лист, черный перец. Тушите на среднем огне 30 минут, периодически помешивая.
Prepare hodgepodge. Add roasted cabbage, tomato paste, vinegar, sugar, salt and paprika. Simmer for 3 minutes. Add sausage and sour cream. Simmer for another 5 minutes.
Приготовьте солянку. Добавьте к капусте обжарку, томатную пасту, уксус, сахар, соль и паприку. Потушите 3 минуты. Добавьте сосиски и сметану. Потушите еще 5 минут.
Finely chop the dill and parsley.
Мелко порежьте зелень укропа и петрушки.