Prepare ingredients for ceviche. Rinse the fish fillets well under running water and cut into small pieces. Peel and cut the onion into thin half rings. Remove seeds and white veins from bell and hot peppers and chop finely. Grind the coriander. Squeeze juice from lemons or limes.
Подготовьте продукты для севиче. Хорошо промойте филе рыбы под проточной водой и нарежьте на небольшие кусочки. Почистите и нарежьте лук тонкими полукольцами. У перца болгарского и острого удалите семена и белые прожилки, мелко порежьте. Измельчите кориандр. Выдавите из лимонов или лаймов сок.
Make ceviche. Combine chopped white fish with semi-boiled peeled shrimp. Add onion, hot and bell pepper, coriander.
Сделайте севиче. Нарезанную белую рыбу соедините с полуотварными очищенными креветками. Добавьте лук, острый и болгарский перец, кориандр.
Top with ceviche. Season with salt, pepper and lemon juice. Refrigerate the ceviche for 30 minutes.
Заправьте севиче. Посолите, поперчите, полейте лимонным соком. Уберите севиче в холодильник на 30 минут.
Serve the ceviche cold with chilled white wine.
Подавайте севиче в холодном виде с белым охлажденным вином.