Peel the garlic and onion. Wash the fillets and mushrooms and dry with a paper towel.
Чеснок и лук очистите. Филе и грибы помойте и просушите бумажным полотенцем.
Chop the champignons into small cubes.
Шампиньоны порубите мелким кубиком.
Cut the onion into small cubes or puree in a blender.
Репчатый лук нарежьте мелким кубиком или пробейте блендером.
Chop the garlic finely or pass it through a press. Cut the chicken fillet into small cubes no larger than 5 mm.
Чеснок порубите мелко или пропустите через пресс. Куриное филе нарежьте мелким кубиком не более 5 мм.
In a deep bowl, combine chicken, onion, garlic and mushrooms.
В глубокой миске соедините курицу, лук, чеснок и шампиньоны.
Add flour, egg, sour cream, salt and pepper.
Добавьте муку, яйцо, сметану, соль и перец.
Knead the minced meat until smooth.
Вымесите фарш до однородности.
Heat a frying pan with vegetable oil. Form the minced meat into 6 cutlets. Fry the cutlets for 5 minutes on each side over medium heat.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Из фарша сформируйте 6 котлет. Обжарьте котлеты по 5 минут с каждой стороны на среднем огне.
Then turn off the heat, cover the cutlets with a lid and let them cook for 5 minutes.
Затем выключите огонь, накройте котлеты крышкой и дайте им дойти до готовности 5 минут.
Place the finished cutlets on a plate and garnish with herbs and cherry tomatoes. If desired, serve them with sour cream.
Готовые котлетки выложите на тарелку и украсьте зеленью и помидорами черри. По желанию, подайте к ним сметану.
The finished cutlets can be served on lettuce leaves, and add pickled salad or rice as a side dish.
Готовые котлетки можно подать на листьях салата, а в качестве гарнира добавить к ним маринованный салат или рис.