Grate the mozzarella on a fine grater. Cut the tomatoes into cubes. Chop the herbs and garlic.
Натрите моцареллу на мелкой терке. Нарежьте помидоры кубиками. Измельчите зелень и чеснок.
Fry the minced meat in vegetable oil, seasoning it with your favorite spices, until cooked.
Обжарьте фарш на растительной масле, приправив его любимыми специями, до готовности.
In a bowl, mix all the ingredients for the sauce.
В миске смешайте все ингредиенты для соуса.
Spread the fried minced meat on the tortilla, brush it with sauce, cover it with a tortilla, add salad greens, tomatoes, mozzarella, sauce and cover with another tortilla.
Распределите на тортилье обжаренный фарш, смажьте его соусом, закройте лепешкой, выложите салатную зелень, помидоры, моцареллу, соус и закройте еще одной лепешкой.
Fry the taco on both sides in a dry frying pan until golden brown.
Обжаривайте тако с двух сторон на сухой сковороде до румяной корочки.