Finely chop the vegetables. Cut the ham into slices. Grate the cheese on a fine grater. Melt the butter.
Мелко нарежьте овощи. Ветчину нарежьте слайсами. На мелкой терке натрите сыр. Растопите сливочное масло.
Cut off the top of the bun and scoop out the flesh. Brush the inside well with melted butter.
Срежьте у булочки верхушку и вытащите мякоть. Внутри хорошо промажьте растопленным маслом.
Place the filling in the bun, break the egg, and top with cheese. Salt and pepper to taste. Bake the buns in an oven preheated to 180°C for 15-20 minutes, depending on your favorite yolk consistency.
Выложите начинку в булочку, разбейте яйцо, сверху сыр. Посолите и поперчите по вкусу. Выпекайте булочки в заранее разогретой до 180 °С духовке в течение 15-20 минут в зависимости от любимой консистенции желтка.