Peel the onion. Wash the vegetables and dry with a paper towel. Remove the stem from the bell pepper.
Лук очистите. Овощи помойте и просушите бумажным полотенцем. У болгарского перца удалите плодоножку.
Cut the onion into small cubes.
Репчатый лук нарежьте мелким кубиком.
Cut the bell pepper into small cubes too.
Болгарский перец тоже нарежьте мелким кубиком.
Place onions, bell peppers, tomatoes and herbs in a tall measuring cup. Add lemon juice, Tabasco sauce, salt, sugar and black pepper.
Выложите лук, болгарский перец, томаты и зелень в высокий мерный стакан. Добавьте сок лимона, соус табаско, соль, сахар и черный перец.
Puree the vegetables in a blender to form a sauce.
Пробейте овощи блендером до состояния соуса.
Salsa sauce is ready.
Соус Сальса готов.
Serve the sauce in a gravy boat. Salsa is suitable for Mexican flatbreads and tortillas, for meat and poultry, and also as a sauce for pasta.
Подавайте соус в соуснице. Сальса подойдет для мексиканских лепешек и тортилий, к мясу и птице, а также в качестве соуса для пасты.