Boil the peeled potatoes until tender. Boil the egg hard: put it in a saucepan, cover with cold water, add 1 tsp. salt, put the pan on the fire. Bring the water to a boil and cook for another 7-8 minutes. Then quickly drop the egg into ice water.
Очищенный картофель отварите до готовности. Яйцо сварите вкрутую: положите его в кастрюлю, залейте холодной водой, добавьте 1 ч. л. соли, поставьте кастрюлю на огонь. Доведите воду до кипения и варите еще 7-8 минут. Затем резко опустите яйцо в ледяную воду
Chop onion, herring, potatoes, egg and place in a common bowl.
Измельчите лук, селедку, картошку, яйцо и поместите в общую чашу.
Add butter, vinegar, salt, pepper and blend with a blender until smooth.
Добавьте сливочное масло, уксус, соль, перец и пробейте блендером до однородной консистенции.