Preheat the oven to 180°C. Cut the tomatoes into slices and the onions into cubes. Beat the egg in a separate bowl. Grate the cheese on a coarse grater.
Разогрейте духовку до 180°C. Помидоры нарежьте слайсами, а лук — кубиками. Яйцо взбейте в отдельной миске. Сыр натрите на крупной терке.
Pour milk or cream into the slow cooker, add half of the pasta and spread the minced meat in an even layer.
Влейте молоко или сливки в мультиварку, всыпьте половину макарон и выложите ровным слоем фарш.
Place a layer of onion on top of the minced meat, followed by a layer of tomato, grated cheese and beaten egg.
Поверх фарша выложите слой лука, следом сформируйте слой помидор, тертый сыр и взбитое яйцо.
Place the remaining pasta on the top layer, fill the future casserole with water and cook in an oven preheated to 180°C for 45 minutes.
Верхним слоем положите оставшиеся макароны, залейте будущую запеканку водой и поставьте готовиться в предварительно разогретую до 180°C духовку на 45 минут.