Grate Parmesan on a fine grater. Wash the potatoes, dry with a paper towel and cut into small pieces. Chop the garlic into slices. Preheat the oven to 200°C.
Пармезан натрите на мелкой терке. Картофель помойте, просушите бумажным полотенцем и нарежьте гормошкой. Чеснок порубите пластинками. Духовку разогрейте до 200°C.
In a separate bowl, combine grated Parmesan, paprika, dried garlic, Italian herbs, and salt and pepper to taste.
В отдельной миске смешайте тертый пармезан, паприку, сушеный чеснок, итальянские травы, соль и перец по вкусу.
Place garlic, potatoes in a baking dish and brush everything with olive oil. Sprinkle the potatoes with the cheese mixture and bake in the oven for 30-40 minutes at 200°C.
В форму для запекания выложите чеснок, картофель и смажьте все оливковым маслом. Присыпьте картофель сырной смесью и выпекайте в духовке 30-40 минут при 200°C.