Cut the zucchini, onion and carrots into cubes. Divide the broccoli into florets, removing the tough part. Melt the butter in a saucepan on the stove or in the microwave. Fry the shrimp.
Цукини, лук и морковь нарежьте брусочками. Брокколи разделите на соцветия, удалив жёсткую часть. Растопите сливочное масло в сотейнике на плите или в СВЧ-печи. Креветки обжарьте.
Place the vegetables in a saucepan and add water until it covers them completely. Cook the vegetables until done.
Овощи поместите в кастрюлю и залейте водой, чтобы она покрывала их полностью. Варите овощи до готовности.
Beat the prepared vegetables with a blender until smooth, and then add dill, cream, and salt and pepper to taste.
Готовые овощи взбейте блендером до однородной консистенции, а затем добавьте укроп, сливки, а также соль и перец по вкусу.
When serving, add shrimp and grated cheese to the soup.
При подаче добавьте в суп креветки и тертый сыр.