Remove the skins from the tomatoes. To do this, make cross cuts on the tomatoes, place them in a saucepan and scald with boiling water. Let the tomatoes sit in hot water for 5 minutes, then remove them and peel off the skins with a knife. Preheat the oven to 175°C. Cut the onion into small cubes and fry in a frying pan in olive oil for 3-5 minutes until golden.
С помидоров снимите кожицу. Для этого сделайте на помидорах крестовые надрезы, поместите их в кастрюлю и ошпарьте кипятком. Дайте помидорам полежать в горячей воде 5 минут, затем достаньте их и снимите кожицу с помощью ножа. Духовку разогрейте до 175°C. Лук нарежьте мелким кубиком и обжарьте в сковороде на оливковом масле 3-5 минут до золотистости.
Bake green peppers in the oven for 35-40 minutes at 175°C. Remove the skin from the finished pepper and remove the seeds.
Зеленый перец запеките в духовке 35-40 минут при 175°C. С готового перца снимите кожицу, удалите семена.
Prepare the soup: place tomatoes, green bell peppers, fried onions, salt, pepper, hot cayenne pepper, carrot juice, olive oil in a blender bowl and blend until smooth.
Приготовьте суп: в чашу блендера поместите помидоры, зеленый сладкий перец, обжаренный лук, соль, перец, острый кайенский перец, морковный сок, оливковое масло и взбейте до однородной консистенции.
Cool the finished soup in the refrigerator.
Готовый суп охладите в холодильнике.