Wash the mushrooms, chicken fillet and peppers and dry with a paper towel. Peel the onion. Remove the stem from the bell pepper.
Шампиньоны, куриное филе и перец помойте и просушите бумажным полотенцем. Лук очистите. У болгарского перца удалите плодоножку.
Cut the bell pepper into thin strips.
Болгарский перец нарежьте тонкой соломкой.
Cut the onion into half rings.
Репчатый лук нарежьте полукольцами.
Chop the mushrooms into thin slices.
Грибы порубите на тонкие пластинки.
Cut the chicken fillet into small cubes measuring 1.5-2 cm.
Куриное филе нарежьте небольшим кубиком размером 1,5-2 см.
Heat a frying pan with vegetable oil. Fry the fillets over high heat for 5 minutes, then reduce the heat to medium.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Обжарьте филе 5 минут на сильном огне, затем убавьте огонь до среднего.
Add onions to chicken and cook for another 3 minutes.
Добавьте к курице репчатый лук и готовьте еще 3 минуты.
Add bell peppers and mushrooms to the pan. Fry everything together for another 2-3 minutes. Salt and pepper to taste. The quesadilla filling is ready.
Добавьте в сковороду болгарский перец и шампиньоны. Обжарьте все вместе еще 2-3 минуты. Посолите и поперчите по вкусу. Начинка для кесадильи готова.
Place the flatbread on a flat plate.
На плоскую тарелку выложите лепешку.
Place the filling on top and cover with the second flatbread. Cut the quesadilla into 2 rectangles or 4 triangles and serve.
Сверху выложите начинку и накройте второй лепешкой. Нарежьте кесадилью на 2 прямоугольника или 4 треугольника и подавайте.
Before adding the filling, brush the flatbread with mayonnaise, cheese sauce or tomato ketchup. For a spicier topping, use jalapeño rings.
Перед добавлением начинки смажьте лепешку майонезом, сырным соусом или томатным кетчупом. Для более острой начинки используйте колечки халапеньо.