Peel the garlic. Pour water into a saucepan, salt it and set it to heat.
Очистите чеснок. Налейте воду в кастрюлю, посолите ее и поставьте нагреваться.
Place spaghetti in boiling water and cook for 7 minutes or according to package directions until al dente (pasta should be firm and slightly undercooked).
Отправьте спагетти в кипящую воду и варите их 7 минут или в соответствии с указаниями на упаковке до состояния «альденте» (макароны должны быть упругими и слегка не доваренными).
Meanwhile, heat a frying pan and pour vegetable oil into it. Squeeze or grate the garlic and fry for 1 minute. Then add tomato paste and spices, stir and fry for another 1 minute.
Тем временем разогрейте сковороду и влейте в нее растительное масло. Выдавите чеснок или потрите его и обжарьте 1 минуту. Затем добавьте томатную пасту и специи, перемешайте и обжарьте еще 1 минуту.
Pour water into the pan and stir. Simmer the sauce for 5 minutes over low heat.
Залейте в сковороду воду и перемешайте. Тушите соус 5 минут на небольшом огне.
Drain the spaghetti in a colander. There is no need to rinse them.
Откиньте спагетти на дуршлаг. Промывать их не нужно.
Toss spaghetti in tomato sauce. Mix gently - it is best to use tongs for this. Warm the spaghetti in the sauce for 1-2 minutes. The starches in the pasta should allow the sauce to thicken slightly and coat the spaghetti. Ready.
Отправьте спагетти в томатный соус. Аккуратно перемешайте – лучше всего для этого воспользоваться щипцами. Прогрейте спагетти в соусе 1-2 минуты. Благодаря крахмалам, содержащимся в макаронах, соус должен немного загустеть и покрыть спагетти. Готово.
Twist the spaghetti into nests using tongs or a fork and spoon. Garnish the pasta with basil leaves and cherry tomatoes.
Скрутите из спагетти гнезда – для этого воспользуйтесь щипцами или вилкой и ложкой. Украсьте пасту листьями базилика и помидорами черри.