Preheat the oven to 180°C. Boil the potatoes until tender. Cut the mushrooms and chicken breast into slices. Grate the cheese on a fine grater.
Разогрейте духовку до 180°C. Отварите картофель до готовности. Грибы и куриную грудку нарежьте слайсами. Сыр натрите на мелкой терке.
Make mashed potatoes from the finished potatoes, add egg, flour, salt, pepper to taste and mix thoroughly.
Сделайте из готовой картошки пюре, добавьте яйцо, муку, соль, перец по вкусу и тщательно перемешайте.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onions, mushrooms and chicken breast.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук, шампиньоны и куриную грудку.
Transfer the puree into a pastry bag, and then pipe the puree into little baskets on a parchment-lined baking sheet. Place the filling in the center and sprinkle generously with grated cheese.
Переложите пюре в кондитерский мешок, а затем отсадите пюре в виде корзиночек на противень, застеленный пергаментом. В центр поместите начинку и щедро присыпьте тертым сыром.
Bake the baskets in an oven preheated to 180°C for 20-25 minutes.
Запекайте корзиночки в заранее разогретой до 180°C духовке 20-25 минут.