Preheat oven to 200°C. Cut the bell pepper into feathers.
Разогрейте духовку до 200°C. Болгарский перец нарежьте перьями.
Make deep, long cuts around the perimeter of the chicken breast. Place the bell pepper feathers into the cuts.
Сделайте глубокие длинные надрезы по периметру куриной грудки. Перья болгарского перца поместите в надрезы.
Mix sour cream, ketchup, salt, spices. Brush the chicken with this sauce.
Смешайте сметану, кетчуп, соль, специи. Этим соусом смажьте курицу.
Wrap the chicken in foil and bake in an oven preheated to 200°C for 20-30 minutes. Then remove the foil and bake the breast for another 10 minutes until crispy.
Заверните курицу в фольгу и отправьте выпекаться в заранее разогретую до 200°C духовку на 20-30 минут. После уберите фольгу и выпекайте грудку ещё 10 минут до образования хрустящей корочки.