Preheat the oven to 180°C. Grate the cheese on a coarse grater. Cut the ham into small squares. Beat the eggs in a separate bowl and finely chop the greens.
Разогрейте духовку до 180°C. Сыр натрите на крупной терке. Ветчину нарежьте маленькими квадратиками. Яйца взбейте в отдельной миске, а зелень мелко нарежьте.
We cut out the crumb in the middle of the baguette, forming the future shape of the boat.
Вырезаем посередине багета мякиш, формируя будущую форму лодочки.
Mix eggs with bacon, grated cheese and herbs, pour in milk and mix.
Смешайте яйца с беконом, тертым сыром и зеленью, влейте молоко и перемешайте.
Pour the filling evenly into the “boats” and place in an oven preheated to 180°C for 20 minutes.
Равномерно вылейте начинку в «лодочки» и поставьте в разогретую до 180°C духовку на 20 минут.