Beat the egg in a separate bowl, and cut the cheese and sausage into equal slices.
Яйцо взбейте в отдельной миске, а сыр и колбасу нарежьте одинаковыми слайсами.
Mix the egg with milk, salt and pepper and stir. Add flour and mix again.
Смешайте яйцо с молоком, солью и перцем и перемешайте. Добавьте муку и снова перемешайте.
Place a slice of sausage on the slice of cheese and another slice of cheese.
На слайс сыра выложите слайс колбасы и снова слайс сыра.
Roll such preparations in batter (egg, milk, flour, salt and pepper to taste). Heat a frying pan with butter and fry each piece on both sides until golden brown.
Такие заготовки обваляйте в кляре (яйцо, молоко, мука, соль и перец по вкусу). Разогрейте сковороду со сливочным маслом и обжарьте каждую заготовку с двух сторон до золотистой корочки.