Preheat the oven to 180°C. Grate the cheese on a fine grater. Pour boiling water over the noodles, add salt, spices and let sit for 5 minutes. Cut the ham into slices.
Разогрейте духовку до 180°C. Сыр натрите на мелкой терке. Лапшу залейте кипятком, добавьте соль, специи и дайте настояться 5 минут. Ветчину нарежьте слайсами.
Add the egg to the finished noodles and mix well.
В готовую лапшу добавьте яйцо и хорошо перемешайте.
Place the noodles in baking rings of the desired diameter and sprinkle with cheese. Bake in an oven preheated to 180°C until golden brown.
Выложите лапшу в кольца для запекания нужного диаметра и присыпьте сыром. Выпекайте в заранее разогретой до 180°C духовке до золотистой корочки.
Grease the first layer of noodles with tomato paste, lay out slices of ham and sprigs of herbs, and cover the sandwich with the second layer.
Первый корж лапши смажьте томатной пастой, выложите слайсы ветчины и веточки зелени, закройте бутерброд вторым коржом.