Chop the onion and champignons, and boil the potatoes until tender.
Лук и шампиньоны измельчите, а картофель отварите до готовности.
Heat a frying pan with sunflower oil and fry the mushrooms for 5 minutes. Add onion, stir and fry until half cooked.
Разогрейте сковороду с подсолнечным маслом и обжарьте грибы в течение 5 минут. Добавьте лук, перемешайте и обжаривайте до полуготовности.
Mash the potatoes, add the fried mushrooms, season, stir and let the filling cool.
Разомните картофель в пюре, добавьте обжаренные грибы, приправьте, перемешайте и дайте начинке остыть.
Sift the flour with salt, make a well in the center, pour in the oil, boiling water and stir. Dust your work surface with flour and knead the dough. Leave the dough for 14-20 minutes.
Муку просейте с солью, сделайте в центре углубление, влейте масло, кипяток и перемешайте. Посыпьте рабочую поверхность мукой и замесите тесто. Оставьте тесто на 14-20 минут.
Roll out the dough thinly using a rolling pin and cut out round pieces. Place the filling in the center of each circle and pinch the edges to form a dumpling.
Тонко раскатайте тесто с помощью скалки и вырежьте круглые заготовки. В центр каждого кружка положите начинку и защипните края, формируя вареник.
Boil the dumplings in boiling salted water until done.
Отварите вареники в кипящей подсоленной воде до готовности.