Preheat oven to 175°C. Grate the cheese and cut the potatoes into thin slices.
Разогрейте духовку до 175°C. Сыр натрите на терке, а картофель нарежьте тонкими слайсами.
Combine cream, milk and garlic in a saucepan. Place on the fire and, stirring continuously, bring until completely thickened.
В сотейнике соедините сливки, молоко и чеснок. Поставьте на огонь и, непрерывно помешивая, доведите до полного загустения.
Spread the potatoes in a single layer in a greased pan. Season and sprinkle generously with cheese. Alternate layers until the mold is filled. Gently spread the milk mixture and sprinkle with cheese. Bake in an oven preheated to 175°C for 40-45 minutes.
Распределите картофель в один слой по форме, смазанной маслом. Приправьте и обильно посыпьте сыром. Чередуйте слои до заполнения формы. Аккуратно распределите молочную смесь и посыпьте сыром. Запекайте в заранее прогретой до 175°C духовке 40-45 минут.