Chop the onion and garlic.
Лук и чеснок измельчите.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the minced meat until almost done. Add garlic, onion, stir and cook for about 1 minute. Pour 250 ml into the minced meat. water, 250 ml. sauce, add corn, season and stir.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте фарш практически до готовности. Добавьте чеснок, лук, перемешайте и готовьте примерно 1 минуту. К фаршу влейте 250 мл. воды, 250 мл. соуса, добавьте кукурузу, приправьте и перемешайте.
Add the pasta and remaining sauce into the pan, mix everything and bring to a boil. Cook covered for 5-7 minutes. Pour in 450 ml. water and bring the dish to readiness (under the lid). Add grated cheese, stir and remove from heat.
В сковороду введите пасту, оставшийся соус, все перемешайте и доведите до кипения. Готовьте под крышкой 5-7 минут. Влейте 450 мл. воды и доведите блюдо до готовности (под крышкой). Добавьте тертый сыр, перемешайте и снимите с огня.