Preheat oven to 205°C. Grate the cheeses on a medium grater. Chop the parsley. Boil the pasta until al dente.
Разогрейте духовку до 205°C. Сыры натрите на средней терке. Петрушку измельчите. Пасту отварите до состояния аль денте.
Add olive oil, grated hard cheese to the prepared pasta and mix well.
В готовую пасту добавьте оливковое масло, тертый твердый сыр и хорошо перемешайте.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the minced meat until half cooked. Add tomato sauce, water and bring to a boil. Season with salt, pepper, sugar and simmer covered over medium heat for 20-25 minutes. Add parsley, remove from heat and leave for 10 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте фарш до полуготовности. Добавьте томатный соус, воду и доведите до кипения. Приправьте солью, перцем, сахаром и тушите под крышкой на среднем огне 20-25 минут. Добавьте петрушку, снимите с огня и оставьте на 10 минут.
Combine the egg and cottage cheese and stir until smooth. Season with salt if desired.
Соедините яйцо с творогом и перемешайте до однородности. По желанию приправьте солью.
Fill a springform pan with paste so that the rigatoni sits upright. Spread the curd mixture evenly on top. Then add the minced meat and bake the pie for 15 minutes in an oven preheated to 205°C. Sprinkle the pie with suluguni and return to the oven for another 15 minutes.
Заполните разъемную форму пастой, чтобы ригатони находились вертикально. Сверху равномерно распределите творожную массу. Затем выложите фарш и запекайте пирог 15 минут в заранее разогретой до 205°C духовке. Посыпьте пирог сулугуни и верните в духовку еще на 15 минут.