Chop the onion. Separate the yolk from the white. Coarsely chop the crumb and pour milk. Preheat the oven to 180°C.
Лук измельчите. Желток отделите от белка. Мякиш крупно нарежьте и залейте молоком. Духовку разогрейте до 180°C.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion until soft.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук до мягкости.
Add egg yolk, fried onion and squeezed bread crumb to the minced meat. Beat the egg white and also add it to the minced meat. Add salt and pepper to taste, and then mix thoroughly.
В фарш добавьте яичный желток, обжаренный лук и отжатый мякиш хлеба. Взбейте яичный белок и также введите в фарш. Посолите и поперчите по вкусу, а затем тщательно перемешайте.
Form into cutlets and roll them in flour. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the workpieces on both sides until golden brown. Bring the cutlets to readiness in an oven preheated to 180°C (about 15-20 minutes).
Сформируйте котлетки и обваляйте их в муке. Разогрейте сковороду с раститедбным маслом и обжаривайте заготовки с двух сторон до образования румяной корочки. Доведите котлеты до готовности в заранее разогретой до 180°C духовке (примерно 15-20 минут).