Rinse the meat, trim the veins and cut into large pieces.
Мясо промойте, зачистите от прожилок и нарежьте крупными кусками.
Pass through a meat grinder: meat, onion and garlic. Combine all ingredients for minced meat, add spices (cilantro, ground black pepper, cumin, thyme), salt, pepper and mix thoroughly each time, adding warm water (250 ml) in portions. Cover the container with the prepared minced meat with cling film, make several punctures with a toothpick so that the meat “breathes,” and leave for half an hour.
Пропустите через мясорубку: мясо, лук и чеснок. Соедините все ингредиенты для фарша, добавьте специи (кинза, черный молотый перец, зира, тимьян), соль, перец и тщательно перемешивайте каждый раз, порционно добавляя тёплую воду (250 мл). Емкость с готовым фаршем накройте пищевой пленкой, сделайте несколько проколов зубочисткой, чтобы мясо «дышало», и оставьте на полчаса.
Sift the flour in a heap and make a well in the center. Pour water into the well (ice water: 500 ml), add salt and knead the dough: it should be elastic and tight. Add vegetable oil and knead the dough again. Wrap the finished dough in cling film and refrigerate for 30 minutes.
Просейте горкой муку и сделайте в центре углубление. Влейте в углубление воду (ледяную вод: 500 мл), добавьте соль и замесите крутое тесто: оно должно быть эластичным и тугим. Добавьте растительное масло и еще раз вымесите тесто. Готовое тесто оберните пищевой пленкой и уберите в холодильник на 30 минут.
Divide the dough into equal parts, roll each part into a thin cake with a diameter of 11-12 cm, a thickness of 1.5-2 mm. Place 1 tbsp in the center of each cake. l. minced meat with a slide. Pinch the edges of the dough, gathering them like an accordion, and cut off the tip of the tail.
Разделите тесто на равные части, каждую часть раскатайте в тонкую лепешку диаметром 11-12 см, толщиной 1,5-2 мм. В центр каждой лепешки выложите 1 ст. л. фарша с горкой. Защипните края теста, собирая их «гармошкой», кончик хвостика обрежьте.
Boil water and add salt. Stir the water several times with a spatula, thus creating a funnel. Drop a few khinkal and cook until they float to the surface. Then pour ice water over the khinkali so that they do not stick together during cooking, and cook for another 3-4 minutes.
Вскипятите воду, посолите. Несколько раз размешайте воду с помощью лопатки, создавая таким образом воронку. Опустите несколько хинкаль и варите до тех пор, пока они не всплывут. Затем полейте хинкали ледяной водой, чтобы они не слиплись при варке, и варите еще 3-4 минуты.