Rinse the chicken fillet thoroughly and dry it with a paper towel. Beat the egg with water until smooth.
Куриное филе тщательно промойте и обсушите бумажным полотенцем. Яйцо взбейте с водой до однородности.
Cut the fillet lengthwise (not all the way through), thus forming a “pocket”. Open the breast and beat it with a hammer. Season with salt and pepper on both sides.
Разрежьте филе вдоль (не до конца), образуя таким образом «кармашек». Раскройте грудку и отбейте молоточком. Приправьте солью и перцем с двух сторон.
Place a slice of ham and cheese on one half of the fillet, cover with the other half and secure the shape with a toothpick.
На одну половинку филе выложите по ломтику ветчины и сыра, накройте второй половинкой и зафиксируйте форму зубочисткой.
Dip the schnitzel in flour, then dip in the egg and roll in breadcrumbs.
Обваляйте шницель в муке, затем обмакните в яйцо и обваляйте в сухарях.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the meat on both sides until golden brown. Bring the schnitzel until fully cooked in an oven preheated to 190°C for 5-7 minutes. Remove toothpicks before serving.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте мясо с двух сторон до образования румяной корочки. Доведите шницель до полной готовности в разогретой до 190°C духовке в течение 5-7 минут. Перед подачей удалите зубочистки.