Cut the crusts off the bread. Pour milk at room temperature over the crumb and leave for a few minutes. Cut the cheese into rectangular cubes. Cut the chicken into cubes. Preheat the oven to 180°C.
С хлеба срежьте корочки. Залейте мякиш молоком комнатной температуры и оставьте на несколько минут. Сыр нарежьте прямоугольными брусочками. Курицу нарежьте кубиком. Разогрейте духовку до 180°C.
Mince the chicken, bread and garlic. Salt and pepper the minced meat to taste and mix thoroughly.
Курицу, хлеб и чеснок пропустите через мясорубку. Посолите и поперчите фарш по вкусу и тщательно перемешайте.
Make small cutlets from the minced meat and place cheese in the middle of each. Roll the workpiece in breadcrumbs.
Из фарша слепите небольшие котлеты и в середину каждой поместите сыр. Заготовку обваляйте в панировочных сухарях.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the cutlets for 3-4 minutes on both sides. Place the cutlets in the pan and bake in the oven for 15 minutes at 180°C.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте котлеты по 3-4 минуты с двух сторон. Выложите котлеты в форму и запеките в духовке 15 минут при 180°C.