Cut the vegetables into thin strips. Cut the beef into thin slices. Beat each slice. Chop the garlic. Cut the potatoes into small cubes.
Овощи нарежьте тонкой соломкой. Говядину нарежьте на тонкие слайсы. Каждый слайс отбейте. Чеснок измельчите. Картофель нарежьте мелким кубиком.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the vegetables for 4-5 minutes until soft. At the end, add salt and pepper.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте овощи 4-5 минут до мягкости. В конце посолите и поперчите.
Place vegetables on a piece of meat, wrap in a roll and secure with a skewer. Place the finished rolls in a frying pan heated with vegetable oil. Fry for 5-6 minutes on both sides until golden brown.
На кусочек мяса выложите овощи, заверните в рулет и скрепите шпажкой. Готовые рулетики выложите на разогретую с растительным маслом сковороду. Обжаривайте 5-6 минут с обеих сторон до румяной корочки.
Prepare the sauce. Pour olive oil, balsamic vinegar into the pan, add sugar and garlic. Cook the sauce for 4-5 minutes over low heat until thickened, stir a couple of times. Pour the prepared sauce over the fried rolls.
Приготовьте соус. В кастрюлю влейте оливковое масло, бальзамический уксус, добавьте сахар и чеснок. Варите соус 4-5 минут на медленном огне до загустения, пару раз перемешайте. Полейте готовым соусом жареные рулетики.
Prepare the side dish. Heat a frying pan with vegetable oil and fry the potatoes for 7-10 minutes until tender in a separate frying pan, sprinkle with seasoning and add salt.
Приготовьте гарнир. Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте картофель 7-10 минут до готовности на отдельной сковороде, посыпьте приправой и добавьте соль.