Wash the potatoes, dry them with a paper towel, then prick them with a fork and place them in the microwave oven at maximum power for 5 minutes. Chop onion, garlic, carrots, peppers and herbs. Preheat the oven to 180°C.
Картофель помойте, просушите бумажным полотенцем, затем наколите его вилкой и отправьте в СВЧ-печь при максимальной мощности на 5 минут. Лук, чеснок, морковь, перец и зелень измельчите. Разогрейте духовку до 180°C.
Cut off the top of the potato and scoop out the flesh with a spoon, leaving a fairly thin skin. Place the potato blanks on a baking sheet lined with parchment, and the potato pulp in a separate bowl.
У картофеля срежьте верхушку, выскоблите мякоть с помощью ложки, оставляя достаточно тонкую кожицу. Выложите картофельные заготовки на противень, застеленный пергаментом, а картофельную мякоть в отдельную миску.
Pour milk into the potatoes in a bowl, add butter, salt and mash the potatoes. Transfer the puree into a piping bag.
Влейте в картофель в миске молоко, добавьте сливочное масло, соль и растолките картошку в пюре. Переложите пюре в кондитерский мешок.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion and garlic for 2-3 minutes until soft, add the minced meat and stir. Add flour, remaining vegetables, salt, pepper, spices, pour in broth. Bring the filling to a boil, stirring occasionally until the sauce thickens. Remove the finished minced meat from the heat and add fresh herbs.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук и чеснок 2-3 минуты до мягкости, добавьте фарш и перемешайте. Добавьте муку, остальные овощи, соль, перец, специи, влейте бульон. Доведите начинку до кипения, периодически помешивая, пока соус не загустеет. Готовый фарш снимите с огня и добавьте свежую зелень.
Fill the potatoes with the filling, covering the top with a layer of mashed potatoes. Place the boats in the oven for 15-20 minutes at 180°C.
Заполните картошку начинкой, накрыв сверху слоем картофельного пюре. Поставьте лодочки в духовку на 15-20 минут при 180°C.