If you are using frozen spinach, defrost it and squeeze it out. Grate the cheese on a fine grater. Preheat the oven to 180°C.
Если вы используете замороженный шпинат, то разморозьте его и отожмите. Сыр натрите на мелкой терке. Разогрейте духовку до 180°C.
Prepare pancakes. Break 3 eggs into a bowl and beat them with a whisk. Pour in the milk little by little, whisking the mixture constantly. Then add sugar and salt. Sift some of the flour into the dough, mix, add baking powder, the rest of the flour and beat everything. If necessary, add a little warm water to the dough. Pour in a little vegetable oil and stir. The consistency of the dough should resemble kefir. Bake pancakes in a hot frying pan.
Приготовьте блины. В миску разбейте 3 яйца и взбейте их венчиком. Влейте молоко частями, постоянно взбивая смесь. Затем всыпьте сахар и соль. Просейте часть муки в тесто, перемешайте, добавьте разрыхлитель, оставшуюся часть муки и все взбейте. При необходимости добавьте в тесто немного тёплой воды. Влейте немного растительного масла и перемешайте. Тесто по консистенции должно напоминать кефир. Выпекайте блины на горячей сковороде.
Prepare the filling: beat cottage cheese, cheese and egg in a blender bowl. Combine the cheese part of the filling with the spinach. Add salt and pepper to taste, mix thoroughly.
Приготовьте начинку: в чаше блендера взбейте творог, брынзу и яйцо. Соедините сырную часть начинки со шпинатом. Посолите и поперчите по вкусу, тщательно перемешайте.
Lay out the lasagna. To do this, place one pancake in a baking dish and brush it with tomato sauce. Spread the spinach filling on top and sprinkle with cheese. Repeat the procedure with all pancakes except the last one. Brush the last pancake with tomato sauce and sprinkle with bread crumbs mixed with the remaining grated cheese.
Выложите лазанью. Для этого выложите один блинчик в форму для запекания, смажьте его томатным соусом. Сверху распределите шпинатную начинку и посыпьте сыром. Повторите процедуру со всеми блинами кроме последнего. Последний блин смажьте томатным соусом, посыпьте хлебной крошкой, смешанной с остатками тертого сыра.
Drizzle the lasagna with olive oil and place in the oven for 15-20 minutes at 180°C.
Сбрызните лазанью оливковым маслом и отправляйте в духовку на 15-20 минут при 180°C.