Chop the hard cheese and mozzarella on a fine grater and place in different bowls. Cut the onion into large cubes.
Твердый сыр и моцареллу нарежьте на мелкой терке и разложите в разные миски. Лук нарежьте крупным кубиком.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion and garlic, add the tomatoes and simmer over medium heat for 20-30 minutes, stirring occasionally.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук и чеснок, добавьте помидоры и тушите на среднем огне 20-30 минут, периодически помешивая.
Break the eggs into a bowl and whisk with a fork or whisk. Then roll each piece of meat first in flour, then in egg and then in breadcrumbs. In the same pan, fry the chicken on both sides for 6-7 minutes until golden brown.
Яйца разбейте в миску и взболтайте вилкой или венчиком. Затем каждый кусок мяса обваляйте сначала в муке, затем в яйце и потом в панировочных сухарях. В той же сковороде обжарьте курицу с двух сторон по 6-7 минут до румяной корочки.
In an ovenproof dish, layer tomato sauce, then a layer of chicken, then sauce again. Spread the cheese on top, then layer the chicken, sauce and cheese again. Sprinkle with dried oregano.
В жаропрочную форму выложите слоями томатный соус, затем слой курицы, затем снова соус. Сверху распределите сыр, снова выложите слой курицы, соуса и сыра. Присыпьте сушеным орегано.
Bake the chicken for 15-20 minutes at 180°C.
Запекайте курицу 15-20 минут при 180°C.