Chop the garlic and sun-dried tomatoes. Grate the cheese on a fine grater.
Чеснок и вяленые томаты измельчите. Сыр натрите на мелкой терке.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the chicken breasts on both sides for 6-7 minutes until golden brown and place them on a separate plate.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте куриные грудки с двух сторон по 6-7 минут до золотистой корочки и выложите их на отдельную тарелку.
In the same pan, fry the garlic and red pepper flakes, after a couple of minutes add the wine. Next, add broth, cream, salt and pepper to taste and mix well. Next, add the sun-dried tomatoes and Parmesan and bring the sauce until thickened, stirring occasionally.
В этой же сковороде обжарьте чеснок и хлопья красного перца, через пару минут влейте вино. Далее добавьте бульон, сливки, посолите и поперчите по вкусу и хорошо перемешайте. Следом добавьте вяленые томаты и пармезан и доведите соус до загустения, периодически помешивая.
Place the chicken in the sauce and simmer the dish for another 5 minutes.
В соус выложите курицу и тушите блюдо еще 5 минут.