If you use wild mushrooms, wash them, pour boiling water for 20 minutes, then cut into cubes. Cut the eggplants into large cubes. Chop the garlic. Grate Parmesan on a fine grater. Cook pasta according to package instructions until al dente.
Если вы используете лесные грибы, то промойте их, залейте кипятком на 20 минут, затем нарежьте кубиком. Баклажаны нарежьте крупным кубиком. Чеснок измельчите. Пармезан натрите на мелкой терке. Пасту сварите, согласно инструкции на упаковке, до состояния аль-денте.
Heat a frying pan with butter and fry half the garlic for 1 minute until fragrant. Place the eggplants in the pan, add salt and pepper to taste and cook for about 5 minutes, stirring occasionally.
Разогрейте сковороду со сливочным маслом и обжарьте половину чеснока 1 минуту до появления ароматного запаха. Выложите в сковороду баклажаны, посолите и поперчите по вкусу и готовьте еще около 5 минут, периодически помешивая.
Heat another frying pan with butter and a drop of vegetable oil and fry the mushrooms for 3-4 minutes, add ground black pepper, chili pepper and stir.
Разогрейте другую сковороду со сливочным маслом и каплей растительного и обжарьте грибы 3-4 минуты, добавьте черный молотый перец, перец чили и перемешайте.
Add the prepared paste to the mushrooms and mix thoroughly. Add eggplant and stir again.
Добавьте готовую пасту к грибам и тщательно перемешайте. Добавьте баклажаны и еще раз перемешайте.