Cut the mushrooms into small cubes. Chop the garlic. Grate the cheese on a fine grater. Preheat the oven to 180°C.
Грибы нарежьте мелким кубиком. Чеснок измельчите. Сыр натрите на мелкой терке. Разогрейте духовку до 180°C.
Heat a frying pan with vegetable oil and butter (75 g) and fry the garlic and mushrooms. Salt and pepper to taste.
Разогрейте сковороду с растительным и сливочным маслом (75 г) и обжарьте чеснок с грибами. Посолите и поперчите по вкусу.
Prepare the bechamel. Melt the remaining butter in a saucepan, add flour and, stirring continuously, gradually pour in the milk. Add salt, pepper, nutmeg, stir and bring the sauce until thickened.
Приготовьте бешамель. В сотейнике растопите оставшееся сливочное масло, добавьте муку и, непрерывно помешивая, постепенно влейте молоко. Добавьте соль, перец, мускатный орех, перемешайте и доведите соус до загустения.
Cook lasagna sheets until al dente.
Листы лазаньи сварите до состояния аль-денте.
Grease a baking dish with oil, lay out the lasagne sheets, evenly distribute the sauce, mushrooms and grated cheese on top. Lay out the next layer. Top with remaining lasagna, pour sauce and sprinkle with cheese. Bake in the oven for 45 minutes at 180°C.
Форму для запекания смажьте маслом, выложите листы лазаньи, сверху равномерно распределите соус, шампиньоны и тертый сыр. Выложите следующий слой. Сверху закройте оставшейся лазаньей, залейте соусом и посыпьте сыром. Запекайте в духовке 45 минут при 180°C.