Cut the chicken breast into medium cubes. Cut the tomatoes into small cubes. Chop the onion and garlic. Cook the rice according to the instructions on the package.
Куриную грудку нарежьте средним кубиком. Помидоры нарежьте мелким кубиком. Лук и чеснок измельчите. Рис сварите, согласно инструкции на упаковке.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion and garlic for 2-3 minutes, then add curry, paprika and cinnamon. Add salt to taste and stir. Add tomatoes and simmer over medium heat for about 10 minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук и чеснок 2-3 минуты, затем добавьте карри, паприку и корицу. Посолите по вкусу и перемешайте. Добавьте помидоры и тушите на среднем огне около 10 минут.
In a bowl, combine chicken, garlic, lemon juice, curry, paprika, coriander and salt to taste. Mix thoroughly.
В миске смешайте курицу, чеснок, лимонный сок, карри, паприку, кориандр и соль по вкусу. Тщательно перемешайте.
Pour cream into the pan with stewed tomatoes and add chicken. Simmer covered for 10-12 minutes.
В сковороду с тушеными помидорами влейте сливки и добавьте курицу. Тушите под крышкой 10-12 минут.