Chop the garlic. Cut the chicken breast into medium cubes.
Чеснок измельчите. Куриную грудку нарежьте средним кубиком.
Remove the zest from the orange and squeeze out the juice. Prepare the sauce. In a small bowl, combine orange zest, garlic, starch and all spices. Add orange juice, soy sauce, honey and rice vinegar.
С апельсина снимите цедру и выжмите сок. Приготовьте соус. В небольшой миске смешайте цедру апельсина, чеснок, крахмал и все специи. Добавьте апельсиновый сок, соевый соус, мед и рисовый уксус.
Heat a frying pan with vegetable oil. Salt and pepper the chicken to taste. Fry the chicken in a pan for 4-5 minutes on each side until golden brown. Add the orange sauce to the chicken and simmer for about 5 minutes until it thickens.
Разогрейте сковороду с растительным маслом. Курицу посолите и поперчите по вкусу. Обжарьте курицу на сковороде 4-5 минут с каждой стороны до золотистого цвета. Добавьте к курице апельсиновый соус и тушите примерно 5 минут до его загущения.