Cut the vegetables into strips. Finely chop the ginger, garlic and chili. Cook noodles according to package instructions. Divide the broccoli into florets.
Овощи нарежьте соломкой. Имбирь, чеснок и чили нарежьте мелко. Лапшу сварите, согласно инструкции на упаковке. Брокколи разделите на соцветия.
Heat a wok or deep frying pan with vegetable oil and fry the onion, garlic, ginger and chili for 2 minutes. Then add carrots, bell peppers, broccoli florets and cook for another 3-5 minutes.
Разогрейте сковороду-вок или глубокую сковороду с растительным маслом и обжарьте лук, чеснок, имбирь и чили 2 минуты. Затем добавьте морковь, сладкий перец, соцветия брокколи и готовьте еще 3-5 минут.
In a separate bowl, prepare the sauce: combine soy sauce, sesame oil and brown sugar.
В отдельной миске приготовьте соус: смешайте соевый соус, кунжутное масло и коричневый сахар.
Place the prepared noodles into the vegetables, pour in the sauce and mix thoroughly.
Выложите в овощи готовую лапшу, влейте соус и тщательно перемешайте.