Cook spaghetti according to package instructions until al dente. Chop the garlic. Cut the mozzarella into cubes. Preheat the oven to 180°C.
Спагетти сварите, согласно инструкции на упаковке, до состояния аль-денте. Чеснок измельчите. Моцареллу нарежьте кубиком. Разогрейте духовку до 180°C.
Heat a frying pan with olive oil and fry the garlic for 2 minutes, then add the spices and tomato paste. Stir and simmer over medium heat for 3-5 minutes.
Разогрейте сковороду с оливковым маслом и обжарьте чеснок 2 минуты, затем добавьте специи и томатную пасту. Перемешайте и тушите на среднем огне 3-5 минут.
Add spaghetti to the sauce and mix thoroughly. Using a fork and spoon, twist the nests. Place a piece of cheese and an olive in each “nest”. Sprinkle with breadcrumbs. Bake in the oven for 20 minutes at 180°C.
Добавьте в соус спагетти и тщательно перемешайте. С помощью вилки и ложки скрутите гнездышки. В каждое «гнездо» выложите кусочек сыра и оливку. Посыпьте сухарями. Запекайте в духовке 20 минут при 180°C.