Wash the strawberries, remove the stems. Prepare other ingredients called for in the recipe.
Клубнику помойте, удалите хвостики. Подготовьте другие ингредиенты, указанные в рецепте.
Place the cottage cheese in a deep bowl.
Творог выложите в глубокую миску.
Puree the strawberries in a blender until pureed.
Клубнику пробейте блендером до состояния пюре.
Add strawberry puree, sugar, sour cream to a bowl with cottage cheese.
В миску с творогом добавьте клубничное пюре, сахар, сметану.
Beat the ingredients with a blender until smooth.
Взбейте ингредиенты блендером до однородности.
Place the resulting dessert in small molds, cover them with film and put them in the refrigerator for 30 minutes. The dessert should stabilize and thicken.
Получившийся десерт разложите по небольшим формочкам, накройте их пленкой и уберите в холодильник на 30 минут. Десерт должен стабилизироваться и загустеть.
The creamy curd dessert is ready. Garnish with a fresh mint leaf and fresh berries before serving.
Сливочно-творожный десерт готов. Украсьте перед подачей листочком свежей мяты и свежими ягодами.
You can add filling to this dessert: berries, nuts, dried fruits.
В такой десерт можно добавить начинку: ягоды, орехи, сухофрукты.