Soak the pearl barley in cold water for 1 hour, then rinse several times until the water is clear. Chop carrots and onions.
Перловку замочите в холодной воде на 1 час, затем промойте несколько раз до прозрачности воды. Морковь и лук измельчите.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onions and carrots for 10 minutes over medium heat.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук и морковь 10 минут на среднем огне.
Add pearl barley, 600 ml of water to the vegetables and cook for 50-55 minutes in the multicooker in the “Porridge” mode. Halfway through cooking, salt and pepper the porridge to taste, and 10 minutes before it’s ready, add the stew and stir.
Добавьте к овощам перловку, 600 мл воды и готовьте 50-55 минут в мультиварке в режиме «Каша». В середине готовки посолите и поперчите кашу по вкусу, а за 10 минут до готовности добавьте тушенку и перемешайте.