Remove the skins from the tomatoes. To do this, make cross cuts on them, place them in a pan and scald with boiling water. Let the tomatoes sit in hot water for 5 minutes, then remove them and peel off the skins with a knife. Preheat the oven to 175°C. Cut the onion into small cubes and fry in a frying pan in olive oil for 3-5 minutes until golden. To serve, grate the cheese on a fine grater. Cook pasta according to package instructions. Chop the onion and garlic.
С помидоров снимите кожицу. Для этого сделайте на них крестовые надрезы, поместите их в кастрюлю и ошпарьте кипятком. Дайте помидорам полежать в горячей воде 5 минут, затем достаньте их и снимите кожицу с помощью ножа. Духовку разогрейте до 175°C. Лук нарежьте мелким кубиком и обжарьте в сковороде на оливковом масле 3-5 минут до золотистости. Сыр для подачи натрите на мелкой терке. Пасту сварите, согласно инструкции на упаковке. Лук и чеснок измельчите.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion for 2-3 minutes, then add the tomatoes and simmer over medium heat for 15-20 minutes, stirring occasionally. Add tomato paste, dried basil and stir.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук 2-3 минуты, затем добавьте томаты и тушите на среднем огне 15-20 минут, периодически помешивая. Добавьте томатную пасту, сушеный базилик и перемешайте.
Heat another frying pan with vegetable oil, fry the garlic for 2 minutes, add red pepper flakes and cook for 2 minutes. Mix the garlic with tomato sauce from another frying pan, add salt and pepper, and add the prepared spaghetti. Stir gently.
Разогрейте другую сковороду с растительным маслом, обжарьте чеснок 2 минуты, добавьте к нему хлопья красного перца и готовьте 2 минуты. Смешайте чеснок с томатным соусом из другой сковороды, посолите, поперчите, добавьте готовые спагетти. Аккуратно перемешайте.