Cook fettuccine al dente according to package instructions. Chop the garlic. Cut the champignons and peppers into cubes or strips. Grate Parmesan on a fine grater. Grind black pepper, salt and dried basil in a mortar.
Фетучини сварите аль-денте, согласно инструкции на упаковке. Чеснок измельчите. Шампиньоны и перец нарежьте кубиком или соломкой. Пармезан натрите на мелкой терке. В ступке измельчите черный перец, соль и сушеный базилик.
Heat a frying pan with olive oil and fry the garlic for 2 minutes, then add the shrimp and cook for another 3 minutes. Add spices, bell pepper, stir and cook for 4 minutes. Then transfer the shrimp and pepper to a separate container.
Разогрейте сковороду с оливковым маслом и обжарьте чеснок 2 минуты, затем добавьте креветки и готовьте еще 3 минуты. Добавьте специи, сладкий перец, перемешайте и готовьте 4 минуты. Затем переложите креветки с перцем в отдельную емкость.
In the same pan, fry the champignons, return the shrimp with pepper and mix gently.
В этой же сковороде обжарьте шампиньоны, верните креветки с перцем и аккуратно перемешайте.
Add the prepared fettuccine to the pan, sprinkle with cheese and stir.
Добавьте готовые фетучини в сковороду, посыпьте сыром и перемешайте.