Peel the pineapple and cut into small cubes. Chop half the onion. Cut the chicken fillet into cubes.
Ананас очистите и нарежьте небольшим кубиком. Половину луковицы измельчите. Куриное филе нарежьте кубиком.
Heat a frying pan with vegetable oil and fry the onion over medium heat. Then add the chicken to the onion and cook for 5 minutes, then add the pineapple and leave for another couple of minutes.
Разогрейте сковороду с растительным маслом и обжарьте лук на среднем огне. Затем к луку добавьте курицу и готовьте 5 минут, а после добавьте ананас и оставьте еще на пару минут.
Pour water, milk into the pan, add spices and mix well. Simmer covered for 5 minutes until the sauce thickens.
Влейте в сковороду воду, молоко, добавьте специи и хорошо перемешайте. Тушите под крышкой 5 минут пока соус не загустеет.