Grate the cheese on a fine grater, cut the ham into cubes, and chop the green onions. Preheat the oven to 190°C.
Сыр натрите на мелкой терке, ветчину нарежьте кубиком, а зеленый лук измельчите. Разогрейте духовку до 190°C.
Wash the potatoes thoroughly, dry them and wrap them in foil. Prepare a fireproof container, place the potatoes in it, and then bake in the oven at 190°C for 1-1.5 hours.
Тщательно помойте картофель, высушите его и заверните в фольгу. Подготовьте огнеупорную емкость, выложите в нее картофель, а затем отправьте в духовку запекаться при 190°C на 1-1,5 часа.
Mix grated cheese and bacon in one bowl, green onions and Dor Blue cheese in another.
В одной миске смешайте тертый сыр и бекон, в другой — зеленый лук и сыр Дор Блю.
Carefully remove the core from the finished potatoes. Mix it with sour cream and softened butter. Divide the creamy potatoes in half between the fillings.
Из готовой картошки аккуратно извлеките сердцевину. Смешайте ее со сметаной и размягченным маслом. Распределите сливочный картофель пополам между начинками.
Place the fillings into the potato preparations and bake in the oven at 180°C for 20-25 minutes.
Положите начинки в картофельные заготовки и запекайте в духовке при 180°C 20-25 минут.